Spletna platforma e-Šola Vožnje

Spletna platforma e-Šola Vožnje

Spletna platforma(aplikacija) e-Šola Vožnje je digitalna aplikacija, ki je skladna s slovensko zakonodajo (2065. Pravilnik o usposabljanju kandidatov za voznike motornih vozil, stran 5975) in omogoča preprosto upravljanje s strankami in kandidati, učitelji vožnje ter vozili in digitalnimi evidencami za register kandidatov za voznike, dnevnik usposabljanja iz teorije, dnevni razvid vožnje (GUI brez povezave) ter v fizični obliki evidenčni karton vožnje (tiskanje osnovnih podatkov na evidenčni karton). Prav tako omogoča upravljanje s cenikom, naročili, predračuni in računi ter pregledi in izpis ter avtomatsko povezavo z računovodskim programom za knjiženje.


E-avtošola vam digitalno pokrije celoten delovni proces od prijave kandidata do zaključka avtošole.  

Licenca za uporabo e-Šola Vožnje

Na Mesec

Na leto
10% popust!

39€

*DDV ni vključen v ceno
Osnovna cena: 33€
Število uporabnikov:
Cena na uporabnika: 6€
Znesek: 39€

Enkratna stroška vzpostavitve platforme in usposabljanja uporabnika

Pri vzpostavitvi platforme e-šola vožnje oz. e-ŠV v vaše podjetje vam zaračunamo enkratni znesek 1000 €, ki pokriva stroške razvoja in namestitve. Naša ekipa strokovnjakov zagotovi namestitev sistema na vaše računalnike in tablice ali druge mobilne naprave ter prilagodi platformo za potrebo delovanja vašega podjetja, tako da boste pripravljeni na delo brez nepotrebnega napora ali skrbi. S tem zagotovimo gladko in brezhibno integracijo sistema v vaše delovno okolje, tako da se lahko osredotočite na vaše poslovanje.

Za usposabljanje uporabnikov vam zaračunavamo enkratni znesek 250€. To vključuje štiri ure usposabljanja, ki ga vodi naša ekipa. Cilj usposabljanja je zagotoviti, da boste vaše osebje opremili z vsemi potrebnimi veščinami in znanjem za učinkovito uporabo naše platforme e-šola vožnje oz. e-ŠV. S tem zagotavljamo, da bo vaše podjetje prešlo na novo platformo brez težav, hkrati pa bo opremljeno z vsemi potrebnimi znanji in veščinami za učinkovito uporabo spletne platforme e-šola vožnje. 

Scroll to Top
E-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

Kontakt

Splošni podatki

Tehnična podpora

podpora@123gostovanje.si

Tehnična pomoč za gostovanje in e-pošto

podpora@8000plus.si

Tehnična pomoč

Imate vprašanje?

Pišite nam