Evidenca delovnega časa

8000plus EDČ aplikacija - oblačna aplikacija za vodenje evidence delovnega časa (EDČ)

Kaj je 8000plus EDČ Aplikacija?

Podjetje 8000plus d.o.o. je razvilo oblačno aplikacijo za vodenje evidence delovnega časa (EDČ), ki omogoča enostavno in zakonsko skladno upravljanje z zahtevami novega zakona. Aplikacija omogoča enostavno beleženje prisotnosti in odsotnosti preko mobilne aplikacije ali desktop različice. Z uporabo GPS lokacije lahko zabeležite prisotnost tudi glede na lokacijo zaposlenega, kar je še posebej koristno v primerih dela od doma, na terenu ali obiskov pri strankah.

Ne odlašajte z uskladitvijo s prihajajočimi zahtevami!

Aplikacija 8000plus EDČ vam nudi preprosto rešitev za sledenje novim zahtevam zakona.

Za več informacij in demonstracijo naše aplikacije smo vam na voljo na telefonski številki 031 782 321 ali preko e-pošte tomi@8000plus.si.

Kako deluje naša aplikacija?

Mobilna in namizna aplikacija deluje v povezavi z oblačno platformo 3click, ki zajema tudi modul evidenca delovnega časa (EDČ).

Delovanje aplikacije z vidika vodstva podjetja

Aplikacija za sledenje delovnega časa z GPS modulom omogoča vodjem in managerjem vpogled, spremljanje ter analizo podatkov.

 

• Dostop do delovnih podatkov

Vodje in managerji imajo dostop do podatkov zaposlenih glede delovnega časa, ki so beleženi prek aplikacije. To vključuje začetek in konec delovnega dne, odmore, projekte ali naloge, ki so bile opravljene ter lokacijo, kjer je bil čas preživet.

• Sledenje lokacije

S pomočjo GPS sledenja lahko vodje spremljajo lokacijo zaposlenih med delovnim časom. To omogoča preverjanje, ali so na določeni lokaciji, kot je npr. delovno mesto ali lokacija, kjer poteka določen projekt.

• Upravljanje delovnega časa

Omogoča boljši nadzor nad delovnim časom zaposlenih, kar pripomore k učinkovitejšemu upravljanju urnikov in zagotavljanju, da so delovne ure ustrezno dokumentirane.

• Analiza podatkov

Aplikacija omogoča ustvarjanje poročil in analizo podatkov glede porabljenega časa, učinkovitosti in produktivnosti zaposlenih. To lahko vključuje povzetke po zaposlenih, projektih, časovnih obdobjih ipd.

• Izboljšanje učinkovitosti

Z vpogledom v podatke vodje lahko prepoznajo vzorce in trende glede produktivnosti ter uporabe delovnega časa. To lahko vodi k izboljšanju učinkovitosti in optimizaciji procesov v podjetju.

• Spremljanje skladnosti in varovanje podatkov

Managerji lahko spremljajo skladnost s predpisi glede delovnega časa, zagotavljajo varovanje podatkov ter se prepričajo, da so podatki uporabljeni v skladu z zakonskimi smernicami.

• Odločanje na podlagi Podatkov

Na podlagi analiz podatkov lahko vodje sprejemajo bolj informirane odločitve glede optimizacije delovnega procesa, dodelitve virov, izboljšanja učinkovitosti in načrtovanja projektov.

 

Prednosti aplikacije za sledenje delovnega časa z GPS modulom za podjetje vključujejo povečano produktivnost in učinkovito upravljanje časa zaposlenih, kar omogoča optimizacijo delovnih procesov ter boljše načrtovanje in izvajanje projektov.

Aplikacija prinaša boljšo transparentnost in stroškovno učinkovitost ter seveda skladnost z Zakonom o evidencah na področju dela in socialne varnosti.

Delovanje aplikacije z vidika uporabnika

• Namestitev in nastavitev

Uporabniki prenesejo aplikacijo iz trgovine z aplikacijami in jo namestijo na svojo mobilno napravo. Nato se prijavijo v svoj račun.

• Dovoljenje za sledenje GPS

Aplikacija zahteva dostop do GPS naprave za sledenje lokacije. Uporabniki so pozvani, da dovolijo aplikaciji dostop do GPS naprave.

• Prijava in odjava

Uporabniki se preko aplikacije prijavijo ali odjavijo iz dela. V aplikaciji morajo tapniti gumb, da začnejo ali ustavijo beleženje delovnega časa. V aplikaciji je možno izbrati med več vrstami dogodkov (maica, služben ali zasebni izhod, odmor,…).

• Sledenje lokacije

GPS modul v aplikaciji sledi lokaciji uporabnika, ko so prijavljeni v delo. Te informacije pomagajo preveriti, ali je uporabnik na delovnem mestu, dela od doma ali je na lokaciji projekta (npr. gradbišče). To zagotavlja natančno beleženje delovnih ur in preprečuje goljufive prijave delovnega časa.

• Beleženje podatkov

Aplikacija v oblaku beleži in shrani delovne ure skupaj s povezanimi podatki GPS.

• Pregled in poročila

Uporabniki lahko pregledajo svoje zabeležene delovne ure, lokacije in druge podrobnosti neposredno v aplikaciji.

• Zasebnost in varnost

Zasebnost in varnost uporabnikovih podatkov sta ključnega pomena. Kvalitetne aplikacije zagotavljajo, da so uporabniški podatki, še posebej lokacijske informacije, varno shranjeni in dostopni samo pooblaščenim osebam ali sistemom.

Cenik aplikacije 3click EDČ

Prenos cenika* v PDF obliki

*Cenik je informativne narave in je prilagodljiv v dogovoru z naročnikom storitev.

Na Mesec

Na leto
10% popust!

44,00€

*DDV ni vključen v ceno
Število uporabnikov:
Cena: 15€
3click platforma 29,00€
Znesek: 44,00€
Scroll to Top
E-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

Kontakt

Splošni podatki

Tehnična podpora

podpora@123gostovanje.si

Tehnična pomoč za gostovanje in e-pošto

podpora@8000plus.si

Tehnična pomoč

Imate vprašanje?

Pišite nam