Certified Ethical Hacker certificate badge MTA Security Fundamentals certificate badge


 

Izdelava odzivnih spletnih strani in spletnih trgovin, razvoj spletnih aplikacij, socialna omrežja, CGP ter spletno gostovanje

Izdelujemo spletne strani, prilagojene za vse naprave (računalnike, tablice in mobilnike). Razvijamo jih v modernem odzivnem načinu (responsive design) - ena stran za vse naprave! Učinkovito načrtujemo uporabniško izkušnjo in informacijsko arhitekturo, oblikujemo privlačen dizajn ter vam zagotovimo enostavno in samostojno upravljanje vsebin s samostojno razvitim CMS (sistem za upravljanje s spletnimi vsebinami.) vmesnikom v Slovenskem jeziku.

Spletna trgovina omogoča v časih interneta najhitrejšo in najcenejšo možnost vzpostavitve lastnega posla za prodajo izdelkov. Lastnikom trgovin, spletna trgovina omogoča širšo območje prodaje saj niso več lokacijsko omejeni. S spletno trgovino ste vašim strankam na voljo 24ur na dan 365 dni v letu!

Razvijamo spletne aplikacije na ključ. Na podlagi vaših želja, vam z našim znanjem in izkušnjami s pomočjo sodobnih tehnologij razvijemo spletne aplikacije, ki bodo prilagojene vašim ciljem in potrebam.

Obrnite se na nas, saj vam bomo s primernimi profili in celovito integracijo le teh ponudili celovito predstavitev na socialnih omrežjih ter tako povečali uporabniško izkušnjo.

Oblikujemo celostno grafično podobo podjetja, ki je temelj prepoznavnosti vašega podjetja in prvi stik s stranko.

Stopite v stik z nami
Ime / naziv:
Elektronska pošta:
Sporočilo:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
8000plus d.o.o.
računalništvo, informatika in druge storitve
Kajuhova ulica 64
SI-2310 Slovenska Bistrica
Kontakt
8000plus d.o.o.
računalništvo, informatika in druge storitve
Kajuhova ulica 64
SI-2310 Slovenska Bistrica
031 782 321
info@8000plus.si
tomi.aurednik
qrkoda
Sledite nam:

8000plus d.o.o., računalništvo, informatika in druge storitve 8000plus